Услуги - Спа Хотел Спартак, Сандански

Висококвалифициран екип на СПА и фитнес центъра и козметичния салон се грижи за гостите на хотела, за тяхното спокойствие, здраве и красота. Това е и мястото, където гостите могат да се насладят на множество релаксиращи, подмладяващи и разкрасяващи терапии и процедури с висококачествени продукти на водещи марки от СПА индустрията, изключително нежно докосващи всички сетива.

СПА центърът на хотел Спартак предлага на своите клиенти голямо разнообразие от масажи, всеки със специфични техники и процедури. По желание на гостите могат да се комбинират различни видове масажи с продукти или уреди за постигане на лечебен ефект и приятно усещане. Минералната вода на Спа Хотел Спартак е хипертермална вода от 75 ° С от кладенец 6-ХГ от уловен природен Извор КЕУ 8 (разрешителен номер 003613/25. 04. 2005).

Водата се препоръчва за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, респираторни заболявания, заболявания на периферната нервна система. Възползвайки се от тези параметри и приложения на минералната вода, съчетани с уникалните метеорологични условия в град Сандански и под грижите на висококвалифициран екип от спа терапевти, СПА центърът на хотела предлага оздравителни и профилактични програми при артроревматични и респираторни заболявания.

Предлагаме ви

Удобства

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
TravelLine: Аналитика